billboard Dashboard Bavaria

De crew van de Run Live Truck werkte aan een Internet of Things-app waarmee bierbrouwer Bavaria inzicht krijgt in de bevoorrading van de horecaklant en daarnaast het eigen bedrijfsproces verbetert. Proost op een succesvolle oplevering!

Slimme BierBeheer-case

Bij familiebedrijf Bavaria zit innoveren in het bloed. De bierbrouwer zoekt altijd naar vernieuwende manieren om horecaondernemers beter van dienst te zijn. Met een slimme Internet of Things (IoT) app krijgen ondernemers snel en eenvoudig betrouwbare informatie over biervoorraden. Bavaria zet deze gegevens in om de leveringsroutes te optimaliseren.

De Run Live Truck crew werkte op locatie in Lieshout aan een eerste versie van de app en het bijbehorende dashboard. Het uitwerken van een prototype in vijf dagen is niet alleen wekelijkse kost voor de #RunLiveTruck, het is ook een – inmiddels afgevinkt – item op de Bavaria-bucketlist. 

proostmoment-bavaria.jpg

Video

Innovatie in de SAP Run Live Truck bij Bavaria.

‘Slimme’ horeca profiteert van connected business

Door: Jan Theodoor Wiltschek

We horen en lezen al jaren over het Internet of Things (IoT). Door alledaagse dingen ‘slim’ te maken en ze aan elkaar en het internet te koppelen, ontstaan nieuwe diensten en businessmodellen. Ook in de horeca zijn er vele toepassingen van IoT denkbaar.

Infographic

Bavaria:
IT-Innovatie in de horeca

Bekijk de resultaten van de Run Live Truck case bij Bavaria in deze infographic.

RunLiveTruck-Bavaria-SAP-infographic-IoT.jpg

Eerdere cases

In het voorjaar van 2017 heeft het mobiele innovatielab negen innovatieve prachtcases letterlijk naar de klant toegebracht. Je vindt ze op de cases overzichtspagina.

De crew

Innoveren doe je samen. Deze experts maken het mogelijk om binnen een week een prototype op te leveren.

 

Twitter