hero-over-run-live-truck.jpg

Over de Run Live Truck

Innoveren. Elk zichzelf respecterend bedrijf wil het doen en aan goede ideeën is zelden een tekort. Maar het in de praktijk brengen van die innovaties is een heel ander verhaal. Tijd en resources liggen nu eenmaal niet voor het oprapen. Daarom biedt SAP je de mogelijkheid om innovatie echt op de agenda te zetten.

Innovation on wheels

De SAP Run Live Truck is niets minder dan een mobiel innovatielab. Het recept? Een team van experts gaat met elkaar aan de slag om ideeën van de tekentafel naar de praktijk te brengen. Met een kick-off op maandagochtend en de presentatie van het eindproduct op vrijdagmiddag.

Tot het einde van het jaar doet de truck verschillende locaties in het land aan om in één week een innovatieve visie te transformeren tot een toepasbaar prototype. Deze razendsnelle aanpak past precies binnen SAP's missie om ideeën tot leven te brengen.

 

 

 

Design Thinking

De scope van de case waaraan de crew werkt is van tevoren bepaald in een Design Thinking workshop. In deze interactieve workshop denken de betrokken organisatie samen met de mogelijke eindgebruikers en SAP onder leiding van een Design Thinking coach na over de scope van de werkzaamheden in de truck.

Met de Design Thinking aanpak wordt de brug geslagen tussen de technologische innovaties van SAP en de gewenste business innovaties van de betrokken organisatie.

 

 

Partners

De volgende partners maken de SAP Run Live Truck mogelijk.

Bekijk de partners

SAP-run-live-truck-05.jpg

Eerdere cases

In het voorjaar van 2017 heeft het mobiele innovatielab negen innovatieve prachtcases letterlijk naar de klant toegebracht. Je vindt ze op de cases overzichtspagina.