billboard-LP-Remeha.jpg

Je verwarming bedienen terwijl je niet thuis bent. Alexa vragen de temperatuur naar 21 graden te verhogen. Een thermostaat die inzicht heeft in je agenda en daardoor weet wanneer je thuis bent. En er dus voor zorgt dat je woning dan heerlijk warm is. Dát en nog meer ontwikkelden we voor Remeha.

“Alexa, kun je het 21 graden maken?”

Slimme thermostaten, we kennen ze allemaal. Want je verwarming op afstand bedienen is erg handig en uiteraard kostenbesparend. Maar het kan nóg een standje hoger. Wat dacht je van een thermostaat die ziet – door middel van locatietracking op je smartphone – waar je je bevindt? En op basis daarvan vraagt of de verwarming lager of hoger gezet moet worden? Een thermostaat die de weersdata bijhoudt en weet wanneer het verstandig is om de temperatuur te verhogen of juist te verlagen? Die toegang heeft tot je agenda en precies weet wanneer je thuis bent en wanneer niet en daar de temperatuur in je woning op afstelt? Dát is een standje hoger dan we gewend zijn op het gebied van slimme thermostaten.

In de #RunLiveTruck ontwikkelden we zo’n extra slimme thermostaat voor Remeha. Het bieden van zorgeloos comfort aan hun cv-ketelgebruikers staat bij hen namelijk voorop. Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog Amazon’s Alexa geïntegreerd. Je kunt deze smart speaker nu vragen om het bijvoorbeeld 21 graden in je woning te maken. Slim verwarmen to the max.

Remeha-app.png

Video

Bekijk hoe Alexa je helpt bij het verwarmen van je woning.

Amazon’s Alexa vragen de verwarming hoger te zetten: een standje hoger in slimme thermostaten

Door:Twan van den Broek

Loop jij nog steeds richting de thermostaat als je het koud hebt? Of ben jij een van die digi-fans met een slimme variant? Goed nieuws als je tot die laatste groep behoort. Er is namelijk nóg meer mogelijk!

Infographic

ComfortByRemeha

Hoe werkt een enorme slimme thermostaat? Check de infographic!

RunLiveTruck-Remeha-SAP-infographic.jpg

Eerdere cases

In het voorjaar van 2017 heeft het mobiele innovatielab negen innovatieve prachtcases letterlijk naar de klant toegebracht. Je vindt ze op de cases overzichtspagina.

De crew

Innoveren doe je samen. Deze experts maken het mogelijk om binnen een week een prototype op te leveren.

 

Twitter